Boligvelger & pris Galleri

INNBYDENDE OG SMAKFULLE LEILIGHETER

3D-illustrasjon, leilighet A-H0601 (158,6 m2). Merk at 3D-illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Avvik kan forekomme i fasadeuttrykk og uteområde.

3D-illustrasjon, leilighet C-H0202 (136,1 m2). Merk at illustrasjonen kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen.

KJØKKEN 
FRA SIGDAL

– produsent av norsk kjøkkenkvalitet i over 70 år

 

Et nytt, velfungerende og elegant kjøkken er alltid høyt på listen over ting boligkjøpere gleder seg til når de flytter inn. Med norske Sigdal som leverandør til Lassa Living kan du være trygg på både kvalitet og løsninger.

Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkken-merker og finnes nå i tusenvis av hjem. 

Et kjøkken i dag er så mye mer enn kun plassen for å lage mat. Det må gi rom for arbeid og aktiviteter, omsorg og livskvalitet i hverdagen og egne seg til sosiale stunder i gode venners lag. Det er målet med samtlige kjøkken på Lassa Living.

SIGDAL UNO PALETT

VELG DEN FARGEN DU LIKER BEST PÅ DITT NESTE KJØKKEN!

Lassa living
3D-illustrasjon av Sigdal Uno Palett. Denne er kun for å vise frontene. Vist benkeplate, blandebatteri, servant, hvitevarer samt overflatebehandling av gulv og vegger er ikke standard.

GOD NATT OG GOD MORGEN!

Lunt, trygt og rolig. For velvære og egenpleie, et trygt og godt sted der dagen avsluttes og startes. 

På Lassa Living får du det lyst og elegant på badet, men også funksjonelt og lunt. Det blir vannbåren gulvvarme og et stilrent materialvalg med kvalitetsinnredning fra Sigdal, type Sigdal Lilje Hvit. Velprøvde og lekre løsninger, lette å holde rene.

LYSE ER PÅ LASSA LIVING-LAGET!

Vi har valgt Lyse og Altibox som leverandører av energi- og bredbåndstjenester. Dermed får du en trygg, grønn og enkel hverdag i din nye bolig.

Når du flytter til Lassa Living, kan du synke ned i sofaen for å se TV og surfe på nettet fra første kveld. Gjennom Altibox leverer Lyse stabilt og lynraskt fiberbredbånd og en innholdsrik TV-løsning med mange gode valgmuligheter. Vi har valgt avtaleformen Altibox Fiberaksess, noe som sikrer lav felleskostnad og at du selv kan velge antall kanaler, funksjoner og internettkapasitet.

For å gjøre det enkelt for deg, sørger vi for strømavtalen Lyse Spotpris på dine vegne. Det er ingen bindingstid på denne avtalen, og du står alltid fritt til å velge blant ulike strømtilbud fra Lyse eller andre leverandører.

Privat elbillader og full oversikt

Alle parkeringsplasser tilrettelegges for lading av elbil. For å kunne lade fra dag én, bestiller du din egen elbillader fra Lyse-selskapet Smartly før du flytter inn. Det monteres en smart elbillader som vet hvem du er – du betaler kun for ditt ladeforbruk. Smartly leverer også alle tjenester innen energimåling på en trygg og oversiktlig måte.

For å gjøre det enkelt for deg, sørger vi for strømavtalen Lyse Spotpris på dine vegne. Det er ingen bindingstid på denne avtalen, og du står alltid fritt til å velge blant ulike strømtilbud fra Lyse eller andre leverandører.

3D-Illustrasjonen fra leilighet B-H0501 kan vise elementer og materialer som ikke er en del av standardleveransen. Avvik kan forekomme i fasadeuttrykk og uteområde.

Det gode liv på terrassen

Hygge og glede er to stikkord vi forbinder med livet på terrassen. I Lassa Living får alle et godt, privat uterom hvor man kan samle nye naboer og gamle venner. Gjerne rundt bordets gleder, på en lang, lys og lun sommerkveld.

I Lassa Living er balkongene og terrassene bevisst plassert slik at de blir en forlengelse av stua, slik at det blir enkelt å kombinere livet inne og ute. Lyset som strømmer inn gjennom de store vinduene øker følelsen av plass og romslighet inne.

LASSA LIVING ER UTVIKLET AV BASE BOLIG OG LINK ARKITEKTUR.

BASE BOLIG, NIELS JUELS GATE 50 4008 STAVANGER
COPYRIGHT © LASSALIVING AS

Klikk her for å se alle Base-prosjekter

Utvikling, design og innhold: ENSIGN