Boligvelger & pris Galleri
Front and side view of black smartphone with blank screen and modern frame less design isolated on white

Lassa Living blir et Heime-prosjekt

Du har sikkert hørt historier om nye boligprosjekter med husverter, arrangementer, ordninger og en egen app som skaper trivsel, samhold og opplevelser for beboerne? Da har du hørt om et Heime-prosjekt.

Vi i Base Bolig har nå inngått avtale med Heime Proptech, en virksomhet med fellesskap i nye boligprosjekter som oppgave. Vi lar Jens fra Heime fortelle litt om planene for Lassa Living:
– Vi håper å arrangere flere beboerarrangementer for Lassa Living allerede i 2023. Det kan være alt fra vinsmaking til Oilers-kamp – ting som kan bidra til at folk treffes, blir kjent og gleder seg til å flytte inn. Alle som kjøper i Lassa Living blir invitert, men deltakelse er selvfølgelig helt frivillig, sier Jens.

HILS PÅ VETLE OG JENS, HUSVERTER I LASSA LIVING!

Vetle Bringsjord og Jens Raustein jobber i Heime og blir husverter i Lassa Living. Sammen vil de to invitere kommende beboere til arrangementer som skaper et godt og inkluderende naboskap allerede før innflytting.

GLED DEG TIL Å TA I BRUK HEIME-APPEN

Det første man må gjøre for å ta del i Heime, er å laste ned Heime-appen. Denne appen er en brukervennlig plattform med mange spennende funksjoner:

DEN HJELPSOMME NABOEN: Skal du på ferie og ønsker hjelp til å vanne blomstene? Eller trenger du at noen lufter hunden siden du blir litt sen hjem fra jobb? Appen har en egen funksjon der du kan be om hjelp og si ja til å hjelpe.

ARRANGEMENTER OG AKTIVITETSKALENDER: Heimes egne ansatte vil arrangere aktiviteter eksklusivt for beboerne i Lassa Living. Som beboer vil du bli invitert og kan melde deg på arrangementer via din bruker i Heime-appen, som har en egen aktivitetskalender. Du kan også opprette egne arrangementer og invitere naboene.

UTVIDET SERVICETILBUD: Fra Heime-plattformen kan man bestille vaskehjelp, taxi, takeaway, frisørtime og mer som tilbys i nærområdet.

DELING OG BOOKINGFUNKSJONER: Hvorfor kjøpe plasskrevende gardintrapp når hyggelige Frank i 2. etasje sier på appen at alle kan låne hans? I tillegg stiller Heime med et stort utstyrsrom på Absinthen i Stavanger Øst der du kan reservere alt fra bagasjetraller og biljekk til telt og primus.

STYRETS IDEALVERKTØY: Med Heime-appen får styret en fin måte å strukturere arbeidet på, og en effektiv kommunikasjonskanal seg imellom og til de andre beboerne.

PERFEKT FOR DE MED FELLES INTERESSER: I Heime-appen kan beboerne selv opprette hobbygrupper. Hva med å opprette fast turgruppe, en tennisgruppe eller kanskje en strikkeklubb?

LASSA LIVING ER UTVIKLET AV BASE BOLIG OG LINK ARKITEKTUR.

BASE BOLIG, NIELS JUELS GATE 50 4008 STAVANGER
COPYRIGHT © LASSALIVING AS

Klikk her for å se alle Base-prosjekter

Utvikling, design og innhold: ENSIGN